Datacenter Noord-Holland - beveiligt dat...

Altijd toegang tot uw servers

Stroom, temperatuur en luchtvochtigheid moeten optimaal geregeld zijn om uw apparatuur 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar te houden. Daarom volgen we hiervoor de bekende TIER3-norm en zijn alle voorzieningen dubbel uitgevoerd.

Energiezuinig

Datacenter Noord-Holland krijgt haar energie mede van de HVC in Alkmaar. Deze groene elektriciteit komt uit biomassa (afval en sloophout), wind en zon. Deze bronnen voorkomen het gebruik van fossiele brandstoffen en extra uitstoot van CO2. Daarmee is deze energie duurzaam.

Volledig beveiligd

In het datacenter waken wij 24 uur per dag voor de veiligheid van uw systemen. Het gebouw en het terrein er omheen, staan dag en nacht onder cameratoezicht van Spyke Security. Ook is er een strenge toegangscontrole. Uw data is bij ons veilig. Wat er ook gebeurt.

Lokale service met wereldse toegang

Hoe belangrijk de beschikbaarheid van uw systemen is, weten we als geen ander. Daarom is Datacenter Noord-Holland ingericht met de nieuwste technieken. Deze verzekeren u dat uw servers en data altijd beschikbaar zijn en sparen bovendien het milieu. Bij Datacenter Noord-Holland staan wij voor kernwaarden als betrouwbaarheid, efficiëntie en continuïteit. Onze missie is immers op een maatschappelijk verantwoorde manier kwalitatief hoogstaande dienstverlening leveren op het gebied van databeheer. Datacenter Noord-Holland brengt dit in de praktijk door mee te denken met de invulling van de behoeften van haar klanten. Wij willen, in samenwerking met u, het beste datacenter van Noord-Holland zijn.

Meer informatie over onze faciliteiten, vindt u hier.

Tevreden klanten

“Wij richten ons op het regionale MKB. Ondernemers kunnen bij ons flexibel ruimte huren voor het professioneel beheer van hun dataservers. Klanten als Gemeente Alkmaar en thuiszorgorganisatie De Omring hebben bij ons al hun apparatuur staan.”

Datacenter Noord-Holland


Back to Top

Datacenter Noord-Holland | ©reated by REYEZ!